Selfcheck är ett användarvänligt digitalt verktyg i form av en webb-app, byggt av användare för användaren.

Selfcheck är tidsbesparande och användbart inom flera olika områden. Vi digitaliserar alla typer av egenkontroller, checklistor, säkerhets- och servicerundor, olika rutiner med mera för alla typer av kommersiella byggnader som till exempel hotell, bostadsrättsföreningar, köpcentrum, industrifastigheter, kontorsbyggnader, arenor.

Oftast finns det någon form av kontroll som ni gör idag som vi gör om till digital eller så kan vi även vara med och ta fram nya digitaliserade arbetssätt och rutiner. Digitalisering av ert arbete ger tidsbesparing, effektivitet samt ökad kontroll och säkerhet.

Du väljer själv vad som ska ingå i ditt abonnemang och därmed får du ett system som är specialanpassat för varje specifik verksamhet. Vilka av våra moduler behöver du?

Som grundpaket väljer ni minst en modul. Till den modulen kan det sedan direkt eller i efterhand läggas till flera moduler. Vi har även en Dashboard där du får en klar överblick om du har flera olika enheter och moduler att hålla koll på.

Våra olika moduler kan du läsa mer om nedan:

SBA
Städ
Checklista
Arbetsmiljö
Tillfällig runda

samt våra tillval Dashboard och Geopositionering

 

Tjänst

SBA

Systematiskt brandskyddsarbete. Vi gör det enklare och roligare att utföra egenkontrollen på ert brandskydd.

Den här modulen är ett smart och tidsbesparande verktyg som höjer säkerheten för alla fastigheter som omfattas av lagstiftningen om brandskydd, så som hotell, bostadsrättsföreningar, industrifastigheter, kontorsbyggnader med flera.

Läs mer om SBA

Tjänst

Städ

Med modulen Städ får du en direkt överblick över vad som är städat och av vem. Väldigt tidsbesparande verktyg för hotell samt användbart för dig som har externa städbolag i dina fastigheter. Går att få med tilläggstjänsten geopositionering, då du måste vara inom en viss radie för att markera klart.

Läs mer om Städ

Tjänst

Arbetsmiljö

Med modulen Arbetsmiljö får ni enkel och tydlig direktrapportering som gör att företagsledning med flera kan följa hur arbetsmiljön utvecklas på just er arbetsplats i realtid. Arbetsmiljö är ett viktigt arbete med tidskrävande rapportering. Med detta verktyg kan ni lätt avläsa vad som gäller för varje arbetsroll på varje specifik plats eller utrymme.

Läs mer om Arbetsmiljö

Tjänst

Checklista

Scanna en QR-kod och få en instruktion som till exempel hur en maskin startas, arbetsinstruktioner för olika roller med mera. Användningsområdet för modul Checklista är i princip obegränsat. Enkelt att hålla uppdaterad och att endast aktuell info visas. Modulen checklista är framtagen för alla verksamheter som vill säkerställa att viktiga moment är utförda.

Läs mer om Checklista

Tjänst

Tillfällig runda

Ibland behövs en extra tillfällig runda under en
begränsad tid. Det kan röra sig om en renovering, en tillfällig säkerhetsrunda vid extra
bevakning som till exempel statsbesök. Du som kund sätter då själv ihop en runda på redan befintliga koder. Användbart för till exempel hotel för nattportierrundor, och andra säkerhetsrundor där du vill variera rundorna.

Du får full kontroll på vem som gått rundan samt klockslag.

Läs mer om Tillfälliga rundor

Tjänst

Dashboard

För dig som har flera fastigheter eller avdelningar att hålla kolla på så är vår Dashboard ett värdefullt verktyg. Här får du en tydlig överblick över de olika fastigheterna och ett användbart filtreringssystem där du tydligt kan sortera och få fram statistik.

Läs mer om Dashboard

Nyfiken?Kontakta oss för mer information.

Ingen fastighet, verksamhet eller anläggning är för liten eller för stor för vårt system. Vi ser till att anpassa era checklistor och egenkontroller till det ni behöver för att utföra dem tidseffektivt och professionellt.