Jobba hos Oss

Kontor i Falun & Stockholm, med möjlighet till distansarbete

Vill du jobba hos oss?

Selfcheck AB grundades 2018 så vi är ett relativt nystartat företag. Vi är på frammarsch och vi expanderar snabbt i både kundstock, produktutbud och personalstyrka. Idag är vi 10 personer som är verksamma i företaget. Vi är ett härligt glatt team med högt i tak i en platt organisation. Du kommer ha stor utvecklingsmöjlighet och möjlighet att kunna växa tillsammans med oss.

Spontanansökningar

Har du kvalifikationer du tror att vi behöver så är du alltid välkommen att höra av dig och berätta om varför just du skulle passa hos oss.

Kanske blir det du som blir vår nästa kollega i vårt härliga team.

Välkommen med din ansökan!

Ledigt jobb - UI/UX designer

Vi växer och vill stärka upp vårt team med en erfaren designer

Ledigt jobb - Utvecklare

Vi växer och vill stärka upp vårt team med ytterligare en erfaren utvecklare

Om verktyget

Roligare, enklare och säkrare kontroller

Vi utvecklar ett användarvänligt digitalt verktyg i form av en webb-app för att underlätta och säkerställa SBA och andra egenkontroller som till exempel service och säkerhetsrundor inom hotell, arenor, köpcentrum, bostadsrättsföreningar och andra fastigheter. Data samlas in genom att scanna qr-koder. Rapporter skapas automatiskt och tydlig statistik kan föras över hela fastigheten. Systemet gör att arbetet går fortare, blir enklare och roligare. Tydliga rapporter gör att våra kunder får höjd säkerhet och kontroll över sina fastigheter.

Utvecklingsmöjligheterna och potentialen är enorm, men vi satsar på att hålla fokus och växa sunt. Vi vill skapa ett långsiktigt och hållbart värde både för oss på Selfcheck och för våra kunder och samarbetspartners.

Om företaget

Företaget är baserat i Dalarna och vi har ett rymligt och trivsamt kontor i Falun där utvecklingsteamet sitter samt några av delägarna. Vi ser gärna att du blir en del av teamet på plats i Falun, men det är inget krav. Vi har även medlemskap och möjlighet att sitta på Epicenter i Stockholm. Där har även våra säljare i Stockholm sin bas. Det är inget krav på att du bor i närheten av oss andra. Vi vill dock att du finns på plats i Falun minst två gånger i månaden för avstämningar. Övrig tid kommunicerar vi via mail, Teams och telefon.

Kontor

Falun

I Falun har vi ett rymligt kontor på Mariabacken, precis intill Stora Kopparbergs Kyrka

Adress
Mariabacken 2
791 33, Falun

Kontor

Epicenter, Stockholm

I Stockholm har vi medlemskap och möjlighet att sitta på Epicenter

Adress
Mäster Samuelsgatan 36
111 57, Stockholm

Läs mer om Epicenter

Intresserad av att jobba på Selfcheck?

Kontakta oss gärna med frågor om lediga tjänster hos oss.