Så hjälper vi våra kunder

Som kund hos Selfcheck får du bättre kontroll och säkerhet, samtidigt som du sparar både tid och pengar. Du får även en tydlig överblick och ordning med våra digitala checklistor. Låt oss berätta mer om hur vi hjälpt våra kunder att lösa sina utmaningar och nå imponerande resultat.

Kund

"Det är så enkelt att använda. Du kan sätta appen i handen på vem som helst och det funkar. Alla förstår direkt. Behövs minimalt med utbildning på att använda verktyget."

Quality Hotel Friends

”Vi använder selfcheck inom SBA, kontroller av undercentral/teknik, avläsning av el och vatten samt nattrondering i huset. Vi har även en före/efter checklista för hela vår konferensavdelning vad gäller teknik och utrustning.

Vi spar otroligt mycket tid med appen samt får värdefull statistik och ökad produktivitet. Nu har vi en statistik och databas som är ovärderlig.
Vi kan efterfakturera kunder för det som ev. gått sönder på ett event/konferens, det är ”less money out, more in”.

– David Sahlberg, Maintenance/securitymanager

Läs mer om vårt businesscase med Quality Hotel Friends.

Kund

"Vi har fått fått 99% av alla garantiåtgärder genomförda - vilket vi inte trodde var möjligt! "

Quality Hotel Arlanda XPO

”Vi blev rekommenderade av ett systerhotell som använder detta system och tyckte det fungerade bra. Selfcheck anpassade produkten efter våra behov så vi också kunde dokumentera våran besiktning (vi fick ihop över 1100 ärenden), vi hade aldrig lyckats dokumentera så bra och följa upp dessa punkter utan detta system.”

– Pia Möllerström, Fastighetschef

Läs mer om vårt businesscase med Quality Hotel Arlanda XPO

Samarbetspartner

"Ett resultat av vår implementering av Selfcheck är att flera kunder ansluter sig till systemet vilket ökar intäkterna, vi får ett större leveransomfång och fler nöjda kunder som ser oss som helhetsleverantör."

BSA Brandskyddsarbeten

”Ett enkelt system att bygga upp och implementera hos kunder och QR koderna som genereras av systemet gör SBA ronderingen rolig för alla som gillar att scanna saker 🙂
Hjälpen från Ulrika och Niclas och den snabba återkopplingen är guld värd för oss som oftast inte har tid att grotta ner oss i olika system och som bara förväntar oss att det ska fungera.”

– Christian Wahlgren, VD

Skoglunds

Kund

Så såg vi till att de regelbundna kontrollerna verkligen utfördes av hyresgästerna och avvikelser snabbt kunde hanteras

Fastighetsbolaget Nils Skoglunds

Med Selfchecks verktyg och App såg vi till att Fastighetsbolaget Nils Skoglunds hyresgäster utför sina regelbundna kontroller på ett effektivt sätt, vilket gjorde att avvikelser snabbt kunde hanteras.

– Stefan Persson, Fastighetschef

Kund

Så underlättade vi och effektiviserade vi Epicenter Stockholms SBA och egenkontroller.

Epicenter Stockholm

Genom att digitalisera Epicenters SBA och egenkontroller lyckades vi underlätta och effektivisera processen. Brandrundor, sonderingar och checklistor kunde enkelt hanteras med Qr-koder.

– Coco Jacoel Robertson, Head of Operations

Quality Hotel Park Södertälje

Kund

Selfcheck har förenklat vårt brandskyddsarbete enormt. Vem som helst kan gå rundorna, de är enkla, tydliga och framför allt lätta att följa upp!

Quality Hotel Park Södertälje

”Selfcheck har förenklat vårt brandskyddsarbete enormt. Vem som helst kan gå rundorna, de är enkla, tydliga och framför allt lätta att följa upp!

Brandskyddsarbetet har blivit mer effektivt, vi har nu enkla system för uppföljning och missarna är få. Det har underlättat vårt arbete som har blivit både roligare och mer effektivt.”

– Pernilla Torége, Hotellchef

Dala Wärdshus

Kund

"Vi såg att lösningen Selfcheck hade täckte vårt behov samt var enkel och tillgänglig för flera att använda. Utöver det avgjorde även det professionella och trevliga bemötandet."

Dala Wärdshus

Vilka specifika funktioner eller fördelar av Selfcheck hjälpte till att lösa utmaningen?
-Översikten och smidigheten att använda appen.
Vilka resultat har företaget uppnått genom att använda Selfcheck?
-Säkrare och effektivare brandskydd.
Vilket råd skulle ni ge till andra företag som överväger att använda Selfcheck?
-Tveka inte. Det har bara fördelar som vi ser det.

– Karin Edlund, Receptionist, hotellmedarbetare

Läs mer om vårt businesscase med Dala Wärdshus.

Kontakta oss

Boka demo av Selfcheck

Selfcheck hjälper dig ta kontroll över din SBA, dina rutinmässiga kontroller och checklistor.

 

Vad kan du förvänta dig av en demo med Selfcheck?

  • Genomgång av Selfchecks App och dashboard
  • Överblick av Selfchecks nyckelfunktioner
  • Svar på alla frågor som du kan ha

Nyfiken?Kontakta oss för mer information.

Ingen fastighet, verksamhet eller anläggning är för liten eller för stor för vårt system. Vi ser till att anpassa era checklistor och egenkontroller till det ni behöver för att utföra dem tidseffektivt och professionellt.