Tillfällig Checklista

Tjänst

Tillfällig Checklista

De tillfälliga checklistorna bygger ni själva ihop och de kan lätt ändras i vår dashboard.

Tillfälliga checklistor kan effektivt användas för att öka kontrollen och höja säkerheten vid evenemang, ombyggnader eller specifika tillfällen. Om det finns behov av extra kontroller av utrymmen kan ni själva skapa tillfälliga checklistor eller rundor på redan uppsatta QR-koder som används i andra checklistor eller rundor, tex SBA och Städ.

De kan även användas för att rondera tillfälliga säkerhetsrundor, tex vid bevakning på hotell under speciella evenemang. I det fallet skapas tydliga listor på vad som ska utföras och efterhand ser ni att de instruktioner, tider och bevakningsrutiner som angetts har följts.

Ett annat exempel är om ett utrymme ska byggas om under en tid. Då kan ni enkelt göra ett besiktningsprotokoll med bilder. Hur det såg ut innan arbetet påbörjades, för att kunna återställa det i samma skick. Då kan ansvarig på anläggningen skapa en tillfällig

De tillfälliga rundorna eller checklistorna bygger ni själva ihop och de kan lätt ändras i vår dashboard. För att kunna bygga de tillfälliga checklistorna eller rundor, krävs det att ni redan är kund hos oss och har inlogg i systemet.

Kontakta oss

Offertförfrågan - Tillfälliga runda