Digitala checklistor

Spara tid och få ordning & reda!

Digitala checklistor med Selfcheck gör instruktioner, rutiner och rapportering inom olika områden smidigt, snabbt och säkert. Du slipper papper och penna och en massa dokument i pärmar. Funktionen är användbar för all typ av verksamhet som behöver ha kontroll på att olika moment blir gjorda, oavsett om det är på daglig basis, kvartalsvis eller någon gång per år.

Selfcheck kan skapa digitala checklistor för exempelvis:

  • Uppstart  och nedstängning av maskiner
  • Kontroll av arbetsfordon
  • Säkerhetsrundor
  • Besiktningsprotokoll
  • Öppning och stängning av butiker och restauranger
  • Säkerhetskontroller av attraktioner på nöjesparker
  • SBA-kontroller
  • Städ-rutiner

En app och en dashboard, samma smarta system för de olika användningsområden som är aktuella i din verksamhet. Enklare, smartare och roligare!

Hur fungerar digitala checklistor?

Du behöver inte leta rätt på checklistan eller gå och printa ut något dokument. Du har alltid med dig checklistorna i mobilen eller i surfplattan. Rapporten skapas automatiskt, så inget efterarbete behövs. Fel och avvikelser kan enkelt delegeras direkt i appen. Enkelt och smidigt och du har mer tid för annat.

Ni kan dessutom enkelt att uppdatera de digitala checklistorna själva. De uppdateras direkt i realtid om det till exempel är något som behöver läggas till eller tas bort. Även denna funktion är väldigt tidsbesparande.

Ni delar själva in användarna i team och vem som ska se vad, allt för att det ska vara så användarvänligt som möjligt.

Selfcheck effektiviserar och höjer kvaliteten samt säkerheten!

Våra digitala checklistor används bland annat av hotell, biluthyrningsföretag, fastighetsbolag, byggföretag, caféer med flera.

Kontakta oss

Offertförfrågan - Checklistor

Nyfiken?Kontakta oss för mer information.

Ingen fastighet, verksamhet eller anläggning är för liten eller för stor för vårt system. Vi ser till att anpassa era checklistor och egenkontroller till det ni behöver för att utföra dem tidseffektivt och professionellt.