Checklista

Tjänst

Checklista

Denna modul kan ge er en enorm tidsbesparing och ni får ökad kontroll och höjd säkerhet. Selfcheck kan skapa digitala checklistor för all typ av verksamhet som behöver ha kontroll på att olika moment blir gjorda, oavsett om det är på daglig basis eller om det bara är någon gång per år.

Några exempel kan vara vid uppstart av maskiner inom industrin eller arbetsfordon, öppning och stängning av butiker, restauranger eller tillfälliga matstationer så som cafeteria på arenor, uppstart av attraktioner på nöjesparker, ja listan kan göras lång.

Hur fungerar det?
Med vårt system har personalen alltid med sig checklistorna i mobilen eller i läsplattan. De scannar en QR-kod på plats med sin mobil och följer en rapporteringslista. Rapportering sker i realtid. Det går även att uppdatera checklistorna i realtid om det är något som behöver läggas till eller tas bort.

Kopplar man till vår Modul Dashboard så får man en snabb överskådlig vy om hur arbetet fortskrider och om något måste åtgärdas. På så sett ser ni direkt när varje enhet är klar och om ni måste omfördela resurser om man ser att vissa delar tar längre tid än vanligt.

Kontakta oss

Offertförfrågan - Checklistor

Telefonnummer
+46 (0)702 80 44 33
Email
hello@selfcheck.se

Nyfiken?Kontakta oss för mer information.

Ingen fastighet eller anläggning är för liten, för stor eller för svår för vårt system. Vi ser till att ni får det digitala verktyget ni behöver för att utföra era egenkontroller tidseffektivt och professionellt.