Städ

Med modulen Städ i appen Selfcheck har all personal alltid med sig checklistorna för städrutinen i sina mobiltelefoner eller surfplattor. De skannar QR-koden som finns i rummet eller lokalen och rapporterar enligt en förutbestämd checklista vad som är gjort och även eventuella brister och fel.

Du som ansvarig i verksamheten eller bostadsrättsföreningen får skarp överblick på vilka reparationer, inköp och åtgärder som behöver göras. Du får statusuppdateringar i realtid via dashboarden, och kan dirigera resurser och åtgärder på ett effektivt sätt.

Städrutiner och felanmälan på hotell

På hotell och i andra kommersiella byggnader där städning sker kontinuerligt är det lätt att olika moment missas och det tar tid innan de hinner åtgärdas. Kanske hinner nästa gäst redan checka in innan felet ens hinner rapporteras? Det kan därmed skapa onödigt missnöje hos era gäster. Med Selfchecks app kan ni effektivisera ert arbete, vilket ger avsevärd tidsbesparing och nöjdare gäster.

Vi hjälper er att öka kontrollen och höja standarden på ett effektivt sätt.

Kontakta oss

Nyfiken?Kontakta oss för mer information.

Ingen fastighet eller anläggning är för liten, för stor eller för svår för vårt system. Vi ser till att ni får det digitala verktyget ni behöver för att utföra era egenkontroller tidseffektivt och professionellt.