Vi hjälper er att öka kontrollen och höja standarden på ett effektivt sätt.

Med modulen Städ i appen Selfcheck har du alltid med dig checklistorna för städrutinen i sina mobiltelefoner eller surfplattor. Du skannar QR-koden som finns i rummet eller lokalen och rapporterar enligt en förutbestämd checklista vad som är gjort och även eventuella brister och fel.

Du som ansvarig i verksamheten eller bostadsrättsföreningen får skarp överblick på vilka reparationer, inköp och åtgärder som behöver göras. Du får statusuppdateringar i realtid via dashboarden, och kan dirigera resurser och åtgärder på ett effektivt sätt.

Städrutiner och felanmälan

På hotell och i andra kommersiella byggnader där städning sker kontinuerligt är det lätt att olika moment missas och det tar tid innan de hinner åtgärdas. Kanske hinner nästa gäst redan checka in innan felet ens hinner rapporteras? Det kan därmed skapa onödigt missnöje hos era gäster. Med Selfchecks app och vår incidentrapportering kan ni lätt rapportera och delegera uppgifter

Ert arbete effektiviseras, vilket ger avsevärd tidsbesparing och nöjdare gäster.

 

Kontakta oss

Offertförfrågan - Städ

Nyfiken?Kontakta oss för mer information.

Ingen fastighet, verksamhet eller anläggning är för liten eller för stor för vårt system. Vi ser till att anpassa era checklistor och egenkontroller till det ni behöver för att utföra dem tidseffektivt och professionellt.