Städ

Tjänst

Städ

Äger eller driver du hotell eller har ni externt städbolag som kommer och städar i er Bostadsrättsförening eller på ert företag?

Med Modul Städ installerat har all personal alltid med sig checklistorna för städrutinen i sina mobiltelefoner eller surfplattor. De scannar QR-koden som finns i rummet eller lokalen och rapporterar enligt en förutbestämd checklista vad som är gjort och även eventuella brister och fel. Ledningen får hela tiden en uppdatering på status direkt i realtid och kan dirigera resurser och åtgärder direkt så att brister och fel blir åtgärdade effektivt.

Med denna modul får du som ansvarig en knivskarp överblick på vilka reparationer, inköp och åtgärder som behöver göras.

På hotell och kommersiella byggnader där städning sker kontinuerligt är det lätt att olika moment missas och det tar tid innan de hinner åtgärdas. Kanske hinner nästa gäst redan checka in innan felet ens hinner rapporteras? Det kan därmed skapa onödigt missnöje hos era gäster. Med vår Modul Städ kan ni effektivisera ert arbete och det ger er en otrolig tidsbesparing och nöjdare gäster.

Vi hjälper er att öka kontrollen och höja standarden på ett effektivt sätt.

Kontakta oss

Offertförfrågan - Städ

Telefonnummer
+46 (0)702 80 44 33
Email
hello@selfcheck.se

Nyfiken?Kontakta oss för mer information.

Ingen fastighet eller anläggning är för liten, för stor eller för svår för vårt system. Vi ser till att ni får det digitala verktyget ni behöver för att utföra era egenkontroller tidseffektivt och professionellt.