Välkommen till städrutinernas framtid!

Vi har utformat en lösning som är skräddarsydd för att göra ditt städarbete smidigare och mer effektivt än någonsin tidigare. Med Selfchecks system för digitala checklistor kommer du uppleva en revolution för era städrutiner. Vi hjälper er att öka kontrollen och höja standarden på ett effektivt sätt.

Kontroll och rapportering av städrutiner för till exempel lokaler, skolor och avresestäd i stugor har aldrig varit enklare. Vårt system tar bort krångel och tidsödande moment med att skriva rapporter och annan administration, så att du kan fokusera på att skapa rena och trivsamma miljöer. Med Selfcheck har du alltid med dig checklistorna för städrutinen i mobilen eller en surfplatta. Du skannar QR-koden som finns i rummet eller lokalen och rapporterar enligt en förutbestämd checklista vad som är gjort och även eventuella brister och fel.

Du som ansvarig i verksamheten eller bostadsrättsföreningen får skarp överblick på vilka reparationer, inköp och åtgärder som behöver göras. Du får statusuppdateringar i realtid via dashboarden, och kan dirigera resurser och åtgärder på ett effektivt sätt.

Städrutiner och felanmälan

Ert arbete effektiviseras, vilket ger avsevärd tidsbesparing och nöjdare gäster.

Vi skräddarsyr er plattform för er verksamhet. Med vårt system kan du noggrant följa varje steg i städprocessen, säkerställa att inga detaljer missas och att resultatet alltid når högsta standard. Fel minimeras och tydliga rapporter skapas. Du behöver inte oroa dig för att något glöms bort eller ignoreras. Det ger inte bara bättre resultat, utan minskar också onödiga kostnader och besvär.

På hotell och i andra kommersiella byggnader där städning sker kontinuerligt är det lätt att olika moment missas och det tar tid innan de hinner åtgärdas. Kanske hinner nästa gäst redan checka in innan felet ens hinner rapporteras? Det kan därmed skapa onödigt missnöje hos era gäster. Med Selfchecks app och vår incidentrapportering kan ni lätt rapportera och delegera uppgifter för snabba åtgärder.

 

Kontakta oss

Offertförfrågan - Städ

Nyfiken?Kontakta oss för mer information.

Ingen fastighet, verksamhet eller anläggning är för liten eller för stor för vårt system. Vi ser till att anpassa era checklistor och egenkontroller till det ni behöver för att utföra dem tidseffektivt och professionellt.