Industrier, arenor och lagerlokaler

Prisexempel

Industri, Arenor & Lager

Selfcheck hjälper er att få full kontroll på när respektive tjänst utförs och av vem direkt i realtid. Att få direkt och tydlig rapportering om något behöver åtgärdas ger en enorm tidsbesparing. I större fastigheter som till exempel industrier, arenor, stora kontorskomplex och lagerlokaler är det ofta externa företag som kommer och sköter städ, rondering och egenkontroll av brandskydd, SBA. Vilket kan göra att rapporteringen fördröjs. Detta råder vårt system bot på eftersom rapporteringen sker direkt i realtid när kontrollen utförs.

Med vår Dashboard som tillval får ni dessutom en tydlig överblick samt statistik på fel och brister som hjälper er att höja er säkerhet och kvalitet ytterligare.

Ännu ett tips är vår modul Checklista som är väldigt användbar för att digitalt förmedla rutiner, som till exempel uppstart av maskiner, öppning och stängningsrutiner med mera. Den digitala checklistan är dessutom lätt att uppdatera och uppdateringen syns direkt i alla enheter.

Pris

18 600 kr Installationskostnad plus 18 600 kr Per år

  • Smidig App
  • SBA
  • Checklista
  • Dashboard
Offert
indexhöjning 2%. Gäller inte om man tecknar avtal 2 år eller längre.
Priserna är exempel och exkl. moms.

Nyfiken?Kontakta oss för mer information.

Ingen fastighet eller anläggning är för liten, för stor eller för svår för vårt system. Vi ser till att ni får det digitala verktyget ni behöver för att utföra era egenkontroller tidseffektivt och professionellt.