Selfcheck erbjuder bostadsrättsföreningar flexibel prissättning som är an passat efter storlek och behov

Med Selfcheck kan bostadsrättsföreningar, oavsett storlek, enkelt kontrollera, rapportera och dokumentera sitt brandskyddsarbete. Vårt användarvänliga digitala system gör det enklare att hantera er Systematiska brandskyddsarbete (SBA) och öka säkerheten i bostadsföreningen.

PRISEXEMPEL FÖR
Mindre BRF

För den lite mindre BRF:en med tex. 70 lägenheter eller mindre, några gemensamhetsrum, källarförråd. återvinningsrum och tvättstuga

Fr. 2450/år
PRISEXEMPEL FÖR
Större BRF

Bostadsrättsförening med tex. 70 lägenheter eller fler och som har flera gemensamhetsrum, källarförråd. återvinningsrum och tvättstugor

Offereras
En engångskostnad för installation tillkommer, indexhöjning 2% per år. Gäller inte om man tecknar 2 år eller längre. Priserna är exempel och exkl. moms.

Hur jobbar ni i er Bostadsrättsförening med ert systematiska brandskyddsarbete, er SBA? Vet ni vem som är ansvarig om olyckan är framme?

Brandskydd är en viktig del av att säkra en bostadsrättsförening. Enligt Lagen om skydd mot olyckor, så är det styrelsens ordförande som är personligt ansvarig om något skulle hända. Därför är det viktigt att se över brandskyddet regelbundet, minst en gång per kvartal.

Selfcheck erbjuder ett digitalt system för systematiskt brandskyddsarbete, SBA som hjälper er att kontrollera, rapportera och dokumentera ert brandskydd på ett enkelt sätt. Genom att använda vårt system kan ni öka säkerheten och få tydligare kontroll över ert brandskydd.

Boka en demonstration av Selfcheck nedan så kan vi berätta vad vi kan göra för er bostadsrättsförening.

Kontakta oss

Boka demo av Selfcheck

Genomgång av Selfchecks App och dashboard
Överblick av Selfchecks nyckelfunktioner
Svar på alla frågor som du kan ha

  • Genomgång av Selfchecks App och dashboard
  • Överblick av Selfchecks nyckelfunktioner
  • Svar på alla frågor som du kan ha

Nyfiken?Kontakta oss för mer information.

Ingen fastighet, verksamhet eller anläggning är för liten eller för stor för vårt system. Vi ser till att anpassa era checklistor och egenkontroller till det ni behöver för att utföra dem tidseffektivt och professionellt.