Appen
2 minuters läsning

Uppdatering: Hierarkier bland fastigheter ger bättre översikt i appen

Den senaste tiden har utvecklingsarbetet fokuserat på funktionalitet kring hierarkiska fastigheter. Nu finns möjligheten att bygga den struktur som passar dig och din organisation.

Varför ska jag använda den nya funktionen?

Den nya funktionen ger dig möjlighet att skapa en struktur bland dina fastigheter som passar dig och din organisation. Kanske har du ett flertal hotell som du vill dela upp i våningsplan och trapphus, eller kanske en nöjespark som kan delas upp i områden, grupper och attraktioner.

Var som helst i din struktur kan du sedan koppla in dina rundor. Vissa rundor kanske passar bäst redan i den första nivån, fastigheten medans andra rundor passar bäst att koppla till ett visst våningsplan eller en korridor.

Hur använder jag den nya funktionen?

I dashboarden

I dashboarden hittar du det nya struktur-verkyget via trepunktsmenyn i fastighets-vyn.

I appen

I appen hittar du nyheterna via knappen Välj runda på hemskärmen, här kan nu navigera i fastighetsstrukturen för att hitta den rundan du är intresserad av att påbörja. Eller fortsätta en redan pågående.

Annat nytt i senaste uppdateringen

I övrigt har vi också lagt tid på att fräscha upp designen i appen för att den ska kännas mer lik dashboarden.