Priser

Vad kostar det?

Priset för att installera Selfcheck beror på i vilken omfattning ni vill använda produkten.

Vi tar betalt per kontrollpunkt. Priset baseras på en installationskostnad och på en årlig avgift som baseras på hur många kontrollpunkter ni har. Vi har flera moduler och samma QR-kod kan användas till fler moduler t.ex städ och SBA.

En installation innebär att klistra upp QR-koder, bestämma var de ska sitta samt kodens funktion. Installationen tar ca 1-3 dagar beroende på hur mycket dokumentation som finns från början och beroende på hur mycket egen personal kan bistå.

Här nedanför har vi listat några prisexempel.

BRF

Bostadsrättsförening med 40 lägenheter, några gemensamhetsrum, källarförråd, återvinningsrum och tvättstuga. De vill ha Modul SBA och har inget behov av en Dashboard.

Visa Prisexempel

Hotell

Hotell med 70 rum, uppdelat på tre byggnader, matsalar, konferensrum och några gemensamhetsrum. De vill ha SBA och Dashboard för att få bra överblick över anläggningen.

Visa Prisexempel

Industri

Industrifastighet med en fabriksbyggnad och en kontorsbyggnad med matsal, några konferensrum, flera trapphus och ett antal gemensamhetsrum. De vill ha Modul SBA, Modul Checklista på några maskiner i fabriken samt Dashboard för att få bra överblick över anläggningen.

Visa Prisexempel

Köpcentrum

Ett köpcentrum uppdelat i tre fastigheter med ca 50 kommersiella hyresgäster samt en gemensam matsal, konferensrum och några korridorer. De vill ha Modul SBA och Städ samt Dashboard för att få bra överblick över anläggningen. Man använder samma QR-koder för båda modulerna, SBA och Städ.

Visa Prisexempel

Nyfiken?Kontakta oss för mer information.

Ingen fastighet, verksamhet eller anläggning är för liten eller för stor för vårt system. Vi ser till att anpassa era checklistor och egenkontroller till det ni behöver för att utföra dem tidseffektivt och professionellt.