Vi söker en UI/UX designer

Ledigt jobb

Erfaren UI/UX designer till växande företag

Vi söker dig som är en erfaren UI/UX designer och vill jobba i en växande startup i Dalarna. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att ta det designmässiga ägandeskapet och ledarskapet över en mobilapp och dess underliggande stödtjänster såsom administrativa gränssnitt och dashboard, både kundinriktade och interna. Det finns även möjlighet att jobba med vår webb samt annat digitalt presentations- och marknadsföringsmaterial.

Vilka är vi?

Selfcheck AB grundades 2018 så vi är ett relativt nystartat företag. Vi är på frammarsch och vi expanderar snabbt i både kundstock, produktutbud och personalstyrka. Idag är vi 10 personer som är verksamma i företaget. Vi är ett härligt glatt team med högt i tak i en platt organisation. Du kommer ha stor utvecklingsmöjlighet och möjlighet att kunna växa tillsammans med oss.

Vi har vårt kreativa utvecklingsteam in-house på vårt kontor i Falun och vi vill nu utöka med en digital designer. Vi har även kontor i Stockholm. Vi ser gärna att du sitter minst en dag i veckan på kontoret i Falun, övrig tid där det passar dig bäst.

Vi är ett glatt team och vi ser att det är viktigt att må bra och ha kul på jobbet. Vi förstår och respekterar skillnaden mellan arbetstid och fritid. Vi på Selfcheck vill vara en hållbar och attraktiv arbetsgivare och vi månar om våra medarbetare.

Du kommer ha stor möjlighet att påverka din tjänst och jobba tajt med utvecklingsteamet.

Vi befinner oss i snabb tillväxt och förändringar är en del av vardagen, vilket även ger dig stora möjligheter att utvecklas och utforma din roll. Du kommer ha mycket frihet under ansvar och måste därmed både vilja och kunna ta ett stort eget ansvar för din del i projekten, ha förmågan att strukturera dina arbetsuppgifter självständigt men också ha en god samarbetsförmåga.

Som anställd på Selfcheck blir du delaktig i ett team som strävar efter att bygga en produkt och tjänst som ligger i webbens absoluta framkant. Vi jobbar med de senaste teknikerna och använder dagligen verktyg som gör vårt arbete effektivare och nöjer oss inte med något mindre än högsta kvalitet i det vi levererar.

Vad jobbet innebär

Designa innovativa, snygga och användarvänliga gränssnitt för vår app och dashboard.

Designmässigt ägandeskap och ledarskap för Selfchecks digitala tjänster och kanaler.

Värna om Selfchecks varumärke genom att skapa enhetliga och användarvänliga gränssnitt.

Ta fram wireframes, mockups och design för alla typer av enheter.

Proaktivt idéarbete kring nya funktioner och koncept. Designa och planera plattformen så att den är hållbar för ordentlig uppskalning.

Ta utgångspunkt i våra användares problem samt behov och skapa lösningar på dessa.

Nära samarbete i ett team med utvecklare, projektledare och säljare.

Vi tror att du

Har jobbat med design professionellt i åtminstone ett par år och att du har känsla för upplevelse och design samt har skalbarhet och mervärde för användare i fokus

Är expert på att använda moderna designprogram såsom t.ex Sketch, Figma, InVision, eller andra relevant design-mjukvara.

Har en förmåga att utifrån idéer och feedback som kommer upp i teamet eller från kunder kunna ge förslag på konkreta designimplementationer.

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Har några exempel på gränssnitt/appar/webbar du designat.

Meriterande

Erfarenhet av och förståelse för modern frontendutveckling.

Anställningsform

Anställningen är en projektanställning alternativt deltidsanställning på 50%, tills vidare. Tillträde sker så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Låter det spännande?

Kanske blir det du som blir vår nästa kollega i vårt härliga team.

Ansök via formuläret här nedanför eller via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut. Så tveka inte att skicka din ansökan. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår utvecklare Jens på jens@selfcheck.se och för frågor kring företaget kontakta Ulrica på ulrica@selfcheck.se.

Välkommen att bli en del av vårt team!

Kontakta oss

Ansök till tjänsten som Ui/UX designer

Ansökningar behandlas löpande, vi ser fram emot din ansökan.

Frågor om tjänsten?

Kontakta någon av oss om du har frågor kring tjänsten.

[wpforms id=”855″ title=”false”]